Varme toner i kuldas ankomst

Det føles som i går at sommerkjoler og sandaler ble satt på vent, og ikke er det lenge siden det første skjerfet ble tullet rundt halsen for å møte høstvinden. Og nå snør det! Vinteren har ikke akkurat sneket seg på men kom heller uanmeldt. Likevel gleder vi oss og omfavner den heller med å holde oss varme med lune plagg i varme toner.

Vi lar oss inspirere av en nedtonet, men spennende fargepalett. Fargene bruker vi gjerne sammen i en deilig harmoni. Varme farger i varme materialer som ull, cashmere og børstet bomull holder både kroppen og sjelen varm. Hele veien utenfra og inn!

Behagelig brun

Sesongens kolleksjon har mange innslag av brun, i alt fra bukser og skjørt i babycord til blazer i fløyel. Som vist kan nettopp disse mer enn gjerne brukes sammen, med en klassisk nostalgisk skjorte eller gjør antrekket enda mer spennende med en farget overdel. Brun er fargen som kan brukes som en base på lik linje med blant annet grå, blå eller sort; det er behagelig for øyet og kan enkelt styles opp eller ned. Ta en titt på våre brune favoritter.

En rød tråd

Rødt gir som kjent en ekstra liten touch, en klassisk og frisk vri, på antrekket. Den dempede, varme rødfargen vi liker så godt får deg til å føle deg spesiell og litt utfordrende, samtidig som den kan brukes til så og si alt. Dessuten er kjærlighetens farge alltid i vinden. Med vinterens ankomst er det mest fristende å pakke seg inn i gode gensere, så hvorfor ikke prøve en flatterende Serafino eller høyhalset cashmere i rød?

Lun blå

Blått er flott, og det er en farge som kler alle. I våre øyne kan absolutt alle kle en lun, mørk blå farge, året rundt. Deilig cashmere, rutete skjorter og Astri kåpen har fått et blått preg og vi setter pris på den elegante enkelheten som man kan lett kan gjøre til sitt eget. Nå som det er litt kaldere og mørkere frister det imidlertid mer å pakke seg inn i mørkere toner og det vil vi gjøre mulig. Se vårt utvalg av blått her.

Inspirerende fargepalett

Dette er fyren som bidro til å inspirere paletten. Han kan du lese mer om her, etter du har funnet varmen i en deilig cashmere genser.