Kine Haugen

Varm velkomst til sesongens nyheter

Sommeren er på hell i mer eller mindre grad over hele Norge. Varmen henger igjen i noen deler av landet, og det er det bare å være glad for, men vi ser også frem mot tiden som kommer. Det er noe magisk ved sensommeren, når man én dag kan rusle ned til bryggen og ta en forfriskende kveldsdukkert, og neste dag er det skikkelig innevær når regnet pisker mot vinduet. Sistnevnte er forsåvidt veldig koselig, og gir oss inspirasjon til den kommende sesongen: høsten.

De fineste fargene og materialene

Høsten bringer med seg myke, varme materialer og fantastiske farger. Vi bytter ut lett lin med andre materialer, og gjør høstgarderoben like behagelig som den er om sommeren. Å bygge en garderobe med gode baseplagg, innebærer å lete etter gode materialer og farger som du føler deg vel i og virkelig ønsker å bruke. Cashmere, jordtoner, børstet bomull og friske, duse toner er inspirerende om dagen og bør ta del i enhver garderobe denne høsten.

Brun- og blårutete India-skjorte, tobakkbrun bootcut cordbukse, og belte i semsket skinn

Føl deg spesiell i høst

Gatene preges gjerne av mørke, lune farger, men vi synes også det er viktig med litt friskere farger denne sesongen for å lysne opp høst-hverdagen litt. Lavendel-lilla blir et syn i mange antrekk denne høsten, og vi har blitt med på den, i både skjorte og cashmere. Bli inspirert og inspirér de rundt deg ved å kle deg opp i farger i høst.

Gjør deg klar til sesongen som er i vente ved å bygge en god base i skapet ditt, med gode plagg som kan brukes om og om igjen. Materialene vi velger til plaggene våre er ikke bare myke og behagelige å ha på seg, men tåler å brukes ofte og godt. På den måten får du glede av plagget lenge og føle deg fin, sesong etter sesong.

Lillarutete India-skjorte og Bootcut cordbukse

Sesongens nyheter har kommet og du kan se hele høstkolleksjonen i nettbutikken eller komme innom oss på Frogner om du ønsker det.

Enn så lenge, god sensommer!