Vår historie

Historien begynner i Italia. Forelskelsen i en klassisk look, god smak og nedtonet eleganse, eller kort sagt, alt det italienere kan utenat, er alt sammen viktige kilder til inspirasjon for oss. Vi lever for tanken om at ting laget for hånd av dyktige mennesker, i materialer av høy kvalitet med en klassisk touch, vil vare over tid. Med ønsket om å utvikle klær med enkelte egenskaper vi faktisk syntes det var vanskelig å finne på markedet, bestemte vi oss for å designe våre egne modeller av tidløse basic produkter. Vårt mål er å levere klær og tilbehør på kryss og tvers av tid og anledning, men alltid koblet opp mot en basic chic måte å kle seg på.

Vi bryr oss ikke om trender og mote, vi bryr oss heller om det vi liker og det vi faktisk vil ha, uavhengig av hva den øvrige verden vil at vi skal like.

Italia er det opplagte sted for å gjøre våre drømmer virkelige. Med lokal kjennskap til både landet og språket, føles Italia litt som vårt andre hjem.

Kine Haugen er grunnlegger og eier av Stories by Kine. Hun er utdannet interiør designer fra Firenze. Hennes reise har alltid handlet om stil og god smak. Å blande nytt og gammelt i fin harmoni samtidig som hun alltid sørger for at ting ikke ser for planlagt ut. Hun liker at ting bare blir til, mer av tilfeldigheter enn av planlegging. Hun er en fri sjel som tillater seg å følge hjertet mer enn regler.

Velkommen inn i vårt univers av fristilt mote med størrelser som dekker de aller fleste kropper og hvor historier fra virkeligheten deles med glede.