Til julegavelisten

Har du fortsatt litt plass på ønskelisten eller gi-bort-listen til jul? Vi har plukket ut noen plagg og forslag til de som måtte sette pris på det.

Cashmere

En deilig genser i cashmere passer til den som absolutt ikke liker å fryse. En genser som er blitt til i fineste kvalitet langfibret cashmere fra England og strikket med kjærlighet og entusiasme i Italia, er en gave som kan glede i lang tid. Dessuten finnes det ingenting bedre å pakke seg inn i når det er kaldt, enn myk og god cashmere.

Cashmere-plaggene finnes i et utvalg av farger og modeller; den ene like myk og elskbar som den neste, slik at alle kan finne sin favoritt. Vær advart, når du gir bort noe så deilig, er det stor sannsynlighet for at du vil gi en til deg selv også. Skulle du ønske å vite litt mer om vår cashmere, og hvorfor den koster litt ekstra, les her.

Tilbehør

Godt tilbehør får vi aldri nok av, særlig ikke det som understreker noe personlig og unikt. My Style Bags er synonymt med italian style til musikk fra La Dolce Vita i bakgrunnen, hver og én med muligheten til å gjøre den personlig med et unikt monogram.

Tilbehøret som setter prikken over i-en til ethvert antrekk har vi også: nydelige, semskede skinnvesker fra Italia, skjerf i den mykeste cashmere eller ull, hansker med fôr i lammeull og mye mer. Ser du noe du liker?

Bijouteri

Bijouteri er som sukkertøy for oss. Som når vi pynter opp juletreet med røde og hvite sukkerstenger, pynter vi oss opp som juletreet i elegant, aldersløs bijouteri. Amami ringene er en hyllest til kjærligheten med en oppfordring om å elske, mer og mer. Amami, sempre di più, betyr nettopp det, elsk meg mer og mer. En evig kjærlighetserklæring til noen du setter pris på, om det er en partner, venninne eller til deg selv.

Hvis det er renere linjer som fenger, tar vi deg gjerne med til New York hvor to unge designere har utviklet Link serien i forgylt bronse. Smykkene taler til den indre minimalisten med sin elegante enkelhet, samtidig som den gir det lille ekstra til antrekket. Dessuten er bijouteri-serien alders- og tidløs, og vil kunne være ved din side i lang tid.

Nattøy

Morgen og kveld, året rundt, er det deilig å tusle rundt hjemme i en deilig nattskjorte, nattkjole eller morgenkåpe. Nattøyet vårt er i rene, deilige materialer som bare blir bedre og bedre etter bruk.

Velbehag og gode dufter

Fyll hjemmet med duften av Italia, ved hjelp av pot pourri fra Santa Maria Novella som er en blanding av blomsterknopper og blader fra åsene i Toscana. Pot pourri skaper hygge og en naturlig god stemning. Parfymen ble til som et resultat av leting etter den perfekte duften, og dufter av frisk flora, frukt og litt mystisk tre.

Gavekort

Til den som allerede har alt, og du funderer fælt på hva du skal gi dem, er gavekort en gave som gleder. Gavekort gjør det mulig å kjøpe noe de har hatt et lite øye til en stund, eller å forelske seg i noe helt nytt og spesielt. For unike plagg og andre favoritter, med hver sin unike historie bak, det har vi mye av.

Vi hjelper deg gjerne med julegavene for en behagelig og stressfri tid før julen er her. Ro ned, gå sakte og spis godt. God førjulstid!