Tid for skjerf

Det er ikke alltid like lett å kle seg til å gå ut døren nå på høsten. Om hverandre regner det og vinden blåser håret i alle kanter før solen plutselig titter frem igjen. Med godt tilbehør er det heldigvis enkelt å kle av og på for å regulere varmen. For ingen liker vel å fryse ute i høstværet?

Deilige skjerf i flust av farger og mønstre å pakke seg inn i på kalde dager.

Det ligger i detaljene

Mye farger eller lite farger; du finner din egen stil gjennom hvert enkelt plagg og tilbehør som du får glede av å ha i garderoben. Blant dette er tilbehøret som gir antrekket et ekstra fint uttrykk. Her er skjerfene som vi har falt for i høst!

Noe for alle: Her er Kine i det fargerike ullskjerfet med ruter.

Skjerfene vi vil flytte inn i

Med varmende og myke egenskaper er det ingen sak for skjerfene i enten ull eller cashmere å gi eller holde på varmen i kulda. Blant alle fargene og mønstrene finnes det skjerf for enhver smak og anledning.

Ullskjerfene finnes i flere spennende varianter, med vakre farger og spennende mønstre. Sleng et fargerikt skjerf over skulderen og få en fin look på antrekket, som Kine har gjort her med skjerfene i pudderrosa og i rosa-orange.

Hold det enkelt og elegant med et ensfarget skjerf i cashmere. Disse lune, men også luftige, skjerfene finnes i seks flotte farger for enhver smak: i mørk brun eller lilla, blant annet. De er laget av ren cashmere og er en drøm å ha rundt halsen. Disse er en del av vår egen produksjon i garn fra fjellene i Kashmir, og vevet for hånd i Delhi, India. Hvert år er disse å finne i sortimentet vårt.

Favoritter i ull: grått eller khaki.

Din egen vri

Knyt skjerfet ditt godt rundt halsen for en lun følelse, la det henge luftig ned over kåpen eller kast det over skulderen som en ekte parisienne. Uansett hvordan du vil style skjerfet ditt, få det meste ut av den fantastiske sesongen vi er i og hold varmen i høstens fine skjerf!