Takk for i år

Året er i ferd med å ebbe ut og vi begynner gjerne med å si tusen takk! Takk for i år, takk for alle besøk, takk for alle innspill, takk for alle meningsutvekslinger. Takk for at dere bidrar til å forankre det vi tror ordentlig hardt på – nemlig at prosjektet vårt har livets rett.

Prosjektet består kort og godt i å levere tidløse klær i høy kvalitet med alle intensjoner om at de skal vare over tid. Vi jobber hver dag med å være inkluderende, både med tanke på kropper og størrelser, på alder og på kvinnetyper. Vi sier ikke at vi driver bærekraftig, men vi gjør alt vi kan for å være ansvarlige og transparente i alle ledd.

Tiden vil vise om det er godt nok å drive med hjertet som kompass. Vi mener bestemt at grunnen til gode tall ligger nettopp der. At vi følger hjertet i alt vi gjør, ispedd fornuft og realisme så klart. Men det er til syvende og sist hjertet vi følger, hjertet som varmes og stimuleres av kundene som gladelig deler sine tanker, behov og ønsker, og knytter seg til oss i tillitt og lojalitet.

I år har vært annerledes enn i fjor. Veksten har ikke vært like stor som den vi så i fjor, men det ventet vi heller ikke. For i fjor leste vi mye om at holdninger er i endring og fokus på det utrolig misbrukte ordet bærekraft skulle gjøre noe med handlemønsteret vårt. Vi ser konsekvensene av propagandean fra i fjor, nå i år. Og har det inne i årest budsjett at vi ikke skal øke like mye som i fjor. Vi klapper oss på skulderen og lukker snart bøkene for 2019 som enda et år vi er mektig stolte av og har levert i henhold til forventningene.

What´s next?

Vi tar det ikke for gitt at folk skal fortsette å skaffe seg klær. Vi forventer at folk ser grundigere etter i skapene sine og tar en varetelling hjemme før det handles nye produkter. Dette vil påvirke oss som leverer klær. Vi må omstille oss og prøve å ha en drift som er så fleksibel som mulig for å kunne tilpasse oss nye trender, fort! Vi må sikre at vi har leverandører av stoff f eks på plass som kan levere på kort tid og som aksepterer å levere også bare 30 meter. Vi må sikre at vi har et produksjonsledd som også er tilpasningsdyktige i en ny tid vi går i møte. Vi har dette på plass heldigvis, det er sånn vi har organisert oss fra starten av, og synes egentlig det er litt spennende å være i endring. Endring er sunt. Korreksjoner er nyttige og viktige.

Vi undrer oss like mye som alle andre som driver med klær antagelig gjør, hvor vi skal og hva vi må gjøre for å henge med i timen. Vi har våre kilder vi tror hardt på, og skal vi tro det vi leser, vil kommende år bety mange stengte dører og en stor grad av utskiftning av aktører. Det blir spennende å se hvem som må ut. Kanskje er det oss? Hvem vet? Vi jobber ihvertfall med å være en av de som blir. Og vi jobber med å tenke nytt og annerledes i forhold til produkter og sammensetninger i de forskjellige årstidene.

Smakebit på ett av flere deilige mønstre som kommer

Ønsker alle som har lest helt hit, en fredelig overgang fra 2019 til 2020. Vel møtt etter nyttår fra torsdag 2. januar. Og vel møtt til en ny sesong med sommervarer fra slutten av januar! Under finner du en liten smakebit av look´en vi gleder oss til å omgi oss med!

Smakebit nr 2, det blir en del blått!

Lev vel, litt og litt av gangen.

Alt godt fra oss i Stories by Kine.