Ta oss med til sengs

Her er noen nye favoritter til soverommet. Mennesker tilbringer en hel del av livet sitt til sengs; vi bruker så mye som en tredjedel av livet på å sove og i den anledning vil vi vise frem nattøyet, som består av fire deilige plagg.

Som med alt annet som vi lager, står vi gjerne med en fot i gamle dager. Vi har latt oss inspirere av de gode, gamle nattskjortene og nattkjolene i rene materialer og helst i hvitt. Også her sverger vi til tidløse klassikere i høy kvalitet som kan brukes godt, og lenge.

Skjorte eller kjole?

Nattskjorten med krage er laget i en deilig bomullstwill som bare blir mykere og mykere med tiden. Kines mormor hadde en gang en nattskjorte i verdens mykeste stoff på hytta på fjellet, som minnes med kjærlighet. Den har funnet veien inn i kolleksjonen av nattøy og er akkurat like god som den huskes å være.

Nattskjorten med krage har lomme på brystet.

En annen variant, nattskjorten uten krage, er laget av kvalitetsbomull fra Portugal. Skjorten i batiste bomull er tynn og sval, samtidig som den varmer og luner. Så, uansett om du er varm eller kald, er den en god sengekompis som holder deg komfortabel natten lang.

Nattkjolen er laget i samme, gode batiste bomull som nattskjorten uten krage. Denne modellen er like komfortabel, og forskjellen ligger i at den kanskje er enda mer lekende. Og det er vel ikke så galt på soverommet?

Nattkjolen og nattskjorte uten krage.

Magi i morgenkåpe

Den deilige morgenkåpen er fremstilt i nydelig portugisisk ullflanell, med 80% bomull og 20% ull. Dette er morgenkåpen du kan slenge på deg året rundt, da den er sval på varme dager og lun på kalde dager. Det er altså her magien skjer…

Morgenkåpen i offwhite med personlig monogram.

Ditt personlige preg

Som en ekstra liten touch på det deilige nattøyet tilbyr vi nå å monogrammere plaggene for deg. Velg mellom ulike fonter og farger for å skape din helt egen favoritt du aldri blir lei av. Klikk her for å se alt nattøyet.

Nattøy med monogram er den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i.

Med godt nattøy med til sengs, har du en ekstra god grunn til å bli der!