Sommer med My Style Bags

Med et tidløst, klassisk utseende og elegant design er My Style Bags en favoritt år etter år. Vi har en rekke modeller som passer til mange forskjellige bruk og behov – fra en dag på stranden til en uke på hytta. Se om du finner din favoritt blant vårt utvalg av modeller og fargevarianter og sett ditt personlige preg på vesken med et monogram.

Store bagger

Pakking til ferie kan fort hope seg opp, og enkelte ganger er det faktisk greit å ha med seg litt for mye! Til de gangene du trenger å pakke med deg litt ekstra ting har vi noen større modeller, blant annet Harvard i en stor størrelse.

Mellomstore bagger

Til en tur på stranden eller annet hverdagsbruk liker vi de baggene som rommer det vi trenger men ikke tar så mye plass – og er lette å bære på. Ryggsekken er en sikker vinner her, men hvis du foretrekker en veske over skulderen har vi det òg.

Ryggsekk og liten Harvard Bag Bolgheri i grønn og blå.

Toalettmapper

For noen holder det å ta med seg tannbørsten og andre pakker en litt tyngre toalettmappe. Eller bruk dem til alt annet smånips! Aspen og Berkeley rommer alt fra lille, mest nødvendige til alt du skulle trenge på turen.

Enda flere My Style Bag-modeller og farger kan du se her. God sommer, og god tur!