my style bags

Pakk med stil

For de aller fleste bringer høsten med seg en del reiser; enten man retter snuten utenlands, mot hytta eller på et spahotell for helgen for å få tilbake varmen i kroppen. Eller kanskje du velger å slippe å styre med dette, og blir i byen? Uansett er vi stadig på reise, som når vi skal på jobb, hjem til familien, innom butikken og så videre. Uavhengig av hva planene dine er denne høsten har vi samlet inspirasjon for din reiserute denne sesongen, og det du kan ha med på veien.

Det er utsiden som teller

…i alle fall kan man si det når det kommer til pakking, og hva du pakker sakene dine i. Det blir tross alt en del av antrekket! Så er spørsmålet, skal man ha mange spesielle vesker og bager eller skal man keep it simple og gå for noe som man sikkert kan bruke til alt? Tja, det faktisk går an å få begge deler. My Style Bags er en rekke vesker og bager i ulike størrelser og stiler som ikke bare er anvendelige og kan brukes til alt i klesskapet, men du kan også skape ditt helt personlige preg ved å få dine initialer monogrammet på vesken. Velg modell og farger på kryss og tvers, sett ditt personlige preg på en My Style Bag og gå med noe ingen andre har: din helt spesielle veske.

My Style Bags finnes i flere modeller, størrelser og stiler – etter dine ulike behov.

Noe for alle, og for alle slags bruk

Reisevesken skal være med oss mange steder, så det er viktig at den oppfyller de ulike behovene vi har. Den skal ha plass til alle tingene du trenger, ikke så mye mer og heller ikke noe mindre. Det varierer selvsagt hvor mye vi trenger å ha med oss ut døren, men det er gjerne visse størrelser som treffer godt på dette punktet. Vesken skal være praktisk å ha med seg på turen; smarte løsninger med små lommer, det skal være lett og behagelig og gå rundt med, og sist men ikke minst skal den tåle å brukes godt. En siste fordel er at du føler at du kan bruke den til alt, samtidig som den føles fin og spesiell å gå rundt med – slik at den passer til nettopp deg og din stil, og at du enkelt kjenner den igjen.

Uansett om du skal pakke lite eller mye, lett eller tungt, finnes det en My Style Bag som passer ditt behov. Se hele utvalget eller ta en titt på noen av de stilfulle modellene her:

For større last

Vi har plukket ut de perfekte reiseveskene som rommer absolutt alle tingene som skal med på turen.

Harvard i lys lin, London i rød og Harvard med striper

Sleng den på skulderen

Her er veskene som er perfekte å ha med seg på farten, til de tingene som du gjerne vil ha lett tilgjengelig.

Dataveske i lys lin, Harvard liten i olivengrønn, London smart i mørkeblå og ryggsekk i lys lin

Til de mindre, men like viktige tingene

Disse modellene er mer enn bare toalettvesker – de er geniale til samle alle småtingene på ett sted i vesken for full oversikt.

Her er modellene Aspen og Berkeley, som finnes i flere varianter av farger og størrelser.

I vesken: Det essensielle

I Stories by Kine har vi tro på plagg som er anvendelige og av god kvalitet. Det vil si at du like gjerne kan bruke skjorten som del av en komfortabel hverdagslook, som med en fin og litt ekstra pynt i finere anledninger. Dette skaper mange muligheter ut av få plagg som du kan pakke med deg i en personlig My Style Bag:

Fra dag til kveld med tre plagg og passende tilbehør: Valeria skjorte i hvit bomull, jeans, Dagny skjørt, mokkasiner i beige semsket skinn, kort håndvevet belte i gråblå/brun, og kjede med naturlige stener.

Den gode kvaliteten er en rød tråd gjennom alt du finner hos oss. My Style Bags har sin egen fortelling som ble skapt før den havnet hos oss i Oslo. Likevel er det ingen tvil om at enkel eleganse og lang levetid er fellesnevnere hos begge. Ved å velge plagg og tilbehør som er av god kvalitet og som kan brukes til alt i garderoben, er du sikker på at du har favoritter som du kan bruke i lang tid og sette ekstra stor pris på.

Les mer om historien bak det unike merket My Style Bags her.

Vi ønsker deg velkommen til en stilfull reise – enten den er lang eller kort.