All personlig informasjon lagret på nettstedet håndteres med største forsiktighet. Informasjonen vi lagrer, vil ikke bli solgt eller brukt til andre formål enn å sørge for at du får den beste servicen mulig. Det vil bare bli brukt til å informere deg om spesialtilbud og andre markedsføringsaktiviteter relatert til Stories by Kine. Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrev, vil du motta informasjon og spesialtilbud fra Stories by Kine. Stories by Kine´s policy er å gi brukere muligheten til å avslutte abonnementet på våre nyhetsbrev når som helst. Du kan gjøre dette ved å klikke på abonnementslinken nederst på e-posten du har mottatt. Du kan også sende en e-post til kine@ideadesign.no hvis du vil bli fjernet fra vår e-postliste.

Data som overføres til en tredjepart brukes kun for å oppfylle Stories by Kine´s forpliktelser til deg som kunde. Stories by Kine kan overføre data til Stories by Kine´s underleverandører i forhold til leveranser (for eksempel din adresse som er nødvendig informasjon for våre leverandører og fraktagenter for at de skal levere bestillinger). Personlige data som sendes inn via nyhetsbrevet, blir også overført til en tredjepart (MailChimp), som er nødvendig for å kunne gjennomføre nyhetsbrevene.

Stories by Kine behandler kun dine data så lenge det er nødvendig for å utføre Stories by Kine´s tjenester, eller i en periode som foreskrives ved lov. Etter dette blir dataene dine slettet.