My Style Bags

My Style Bags er en Milano-basert bedrift som er spesialisert innen design av vesker og tilbehør av flere slag. Kvinnen bak dette unike merket, Lorenza Bellora, skapte disse kreasjonene basert på hennes inntrykk av at alt hun så i gatene var så likt og preget av konformitet. Hun er født og oppvokst i Milano, der hun var omringet av god sans for mote gjennom hele sitt liv. Hun fikk dermed alle forutsetninger for å skape et stilfullt, men samtidig enkelt, merke – og akkurat det gjorde hun.

I familiens fotspor – med en vri

Kvinnen bak My Style Bags er travel; hun balanserer det å farte frem og tilbake mellom butikkene i Milano, leiligheten i Brera for å gå tur med to golden retrievere, hennes familiehjem i Maremma og Forte dei Marmi, samt holde styr på alt som skjer på fabrikken i Cardano på utsiden av Milano. Å drive butikk og designe veskene har blitt en daglig rutine for Lorenza, og det er ikke vanskelig å forstå at dette er en kvinne som har en unik sans og god magefølelse for detaljer.

Lorenza Bellora er kvinnen bak merket My Style Bags.

Lorenza er født inn i familiens tekstilbedrift Bellora, som dateres tilbake til 1883. Bellora var et symbol på høy kvalitet og tidløst design. Disse kvalitetene førte hun med seg til sitt eget verk da hun senere overtok familiebedriften. Resultatet ble det som gir eierne av disse personlige tilpassede veskene en følelse av å eie noe unikt og helt spesielt, nemlig My Style Bags, som senere åpnet for seg selv i 2006 i Milano, deretter utover Italia, Madrid, Paris, London og Oslo. Idéen var, og er enda, å la enhver kunne glede seg over å uttrykke sitt personlige preg i disse monogrammede bagene og veskene.

Fra Milano til Oslo

My Style Bags fant veien til Oslo i 2013, og i dag finner du merket hos oss både i fysisk butikk og på nett. Vi står klare til å gi deg, eller noen du vil gi den til, en personlig My Style Bag.

Her er Kine med London smart i olivengrønn.