Kvalitet og produksjon

Vi jobber iherdig for å utøve og praktisere vår visjon om tidløse klassikere som du føler deg vel i, samt produkter du vil ha glede av i årevis. Her kan du lese mer om hvor og hvordan produktene blir til.

Vi er svært nøye når det kommer til å kvalitetssikre produktene våre, i alt fra utvalg av tekstiler til det siste sømarbeid. Vi benytter oss utelukkende av rene materialer som lin, ull, bomull, viskose og cashmere av høy kvalitet, fra leverandører vi har høy kjennskap til og kan stole på. Vi opplyser alltid om produktets kvalitet i beskrivelsen.

Produksjonssteder

Når du kjøper et plagg merket med Stories by Kine kan vi alltid svare på hva produktet ditt er laget av, samt hvem som har laget det. Vi understreker at alle produkter merket med Stories by Kine er kortreiste da alle våre produksjonslokaler finner sted i Europa, samt at alle ansatte i nevnte produksjonslokaler arbeider under gode forhold. Vi sikrer stadig et godt samarbeid og gode relasjoner gjennom jevnlige samtaler, besøk og nøye oppfølging. Bli litt bedre kjent med våre leverandører her.

Alle plagg, utenom strikkede plagg, produseres av fabrikken Pasqui i Arezzo, Italia. Pasqui er en generasjonsfabrikk som er ansvarlige for all konfeksjon. Vi har hatt et tett samarbeid med dem i en årrekke og er i dag deres hovedkunde.

Cashmere-plagg produseres av to forskjellige leverandører, begge i Italia. Alle gensere og strikkejakker produseres av et større, anerkjent system med lang erfaring innen strikkede plagg. En mindre leverandør er ansvarlig for tilbehør og enkelte plagg i cashmere som benytter seg av vårt eget overskudds-garn, som igjen sikrer at vi bruker opp de ressursene vi har og minker vår påvirkning på miljøet.

Sengetøyet vårt lages av et lite system i Portugal. Gjennom en kontakt i Italia ble Kine introdusert for denne leverandøren, som leverer til hoteller og mindre merkevarer. Designet av sengetøyet, samt kvaliteten på materialet, er basert på Kines år og mange erfaringer i interiørbransjen.

Made to order

Det finnes mange gleder ved å være et lite system. Vi kan levere tilpassede eller skreddersydde plagg basert på dine behov uten ekstra kostnad. Leveringstid etter avtale. Ta kontakt med oss her for å utforske mulighetene til et spesialtilpasset plagg som du kan føle deg vel i. Merk gjerne henvendelsen din med Made to order.