Hvorfor nye priser?

Nye priser er en samling produkter som selges til en redusert pris, og finnes dermed i et mindre antall og kanskje til og med i litt odde størrelser.

Vår produksjonssyklus er tuftet på kvalitet og så korte avstander som mulig, tilbakemeldinger og innspill fra kunder og bekjente, samt inspirasjon fra alle kanter; alt som kulminerer i et produkt som sjekker av på alle punktene i vår kravspekk.

Med tiden blir det laget mange modeller og varianter, noen slår godt an og forblir favoritter i sortimentet, gjerne år etter år, og andre som ikke fenger like mange – men som er like fine og spesielle, og ikke minst er kvaliteten og håndverket like mye tilstede.

Vårt lille univers sett fra utsiden.

Når tre kontorplasser, et lager og en butikk befinner seg innenfor noen knappe kvadratmeter er det klart at det oppstår plassmangel. Produkter blir ikke glemt, men får kanskje ikke den plassen i rampelyset som de gjerne fortjener. Vi vil derfor vise produkter noen kanskje drar kjensel på fra i fjor eller året før, men i ny innpakning. For noen er disse produktene nyheter og vil kanskje gi litt ekstra utslag på begeistringsbarometeret når prisene er nye og lavere? Og vi jubler fra bakrommet med frigjort plass!

Til tross for den grunnleggende tanken om å ta avstand fra rask mote og den hyppige salgskulturen, ser vi oss av og til nødt til å redusere priser. Samtidig er ikke disse valgene noe som er satt innenfor en rigid plan eller fordi sesongen for disse produktene snart er over, tvert imot. Produktene med nye priser er en blanding av gamle favoritter som har blitt liggende, modeller som ligner litt for mye på andre, mindre populære modeller, og så videre.

Velkommen til å gjøre et kupp eller to, og kanskje til en ny favoritt med en god pris. Alle produkter med nye priser finner du her.