Høstens strikkegensere

Hver sesong introduserer vi nye modeller i vår egen kolleksjon, og det er alltid mange som lurer på hva tanken bak hvert plagg er, samt hva som er forskjellen mellom de ulike modellene. Her kan du bli bedre kjent med sesongens strikkede plagg og se hva som passer deg og din garderobe aller best.

Først og fremst – kvalitet

Visste du at vi kun bruker 100% cashmere i våre strikkegensere? Kine er opptatt av rene, gode kvaliteter, og det understrekes i hvert enkelt plagg. Vår garnleverandør i Italia produserer cashmere-garn av høyeste kvalitet med en nydelig fargepalett. Et garn kan være i for eksempel 1-ply eller 2-ply, som betyr at de har en ulik vekt og tykkelse; 1-ply er et tynnere garn som gir tynnere og lettere gensere, og 2-ply gir tykkere og varmere gensere. For at et garn skal anses å være av høy kvalitet, skal det bestå av lange fibre og ikke være behandlet med kunstige midler for at det skal kjennes ekstra mykt ut i butikk. Et cashmere-plagg som forblir i garderoben år etter år blir gjerne mykere over tid – og de lange garnfibrene som knapt nupper gjør at den tåler å brukes og elskes mye.

Rundhalset genser med lange mansjetter

En klassisk, rundhalset strikkegenser er et essensielt plagg. Den nye rundhalsede genseren er strikket i en bahagelig 1 ply-tykkelse med ribbede detaljer for å passe perfekt under blazere, kåper og jakker. Den er laget med en flatterende vidde rundt mage og hofter og en fasong som enkelt kan pyntes opp og ned. Dette er genseren som dekker de aller fleste behov, og er en stor favoritt denne sesongen.

Ribbestrikket genser med halvhøy hals

Den ribbestrikkede genseren er utviklet med en tanke på gode baseplagg med en unik vri. Den er strikket med brede, ribbede detaljer i en varm og god 2-ply tykkelse. Den halvhøye halsen gjør genseren ekstra lun uten at den blir for tett og varm. Genseren har et litt røffere uttrykk og er stilig til jeans i alle høstens farger, samtidig som den er velegnet til skjørt og mer pyntede plagg.

Skjortegenser med krave

Enda en ny modell denne høsten er skjortegenseren, som dobler som strikkejakke og genser i ett. Den er rett i fasongen og er stilig under blazer, over en hvit t-skjorte eller bare for seg selv. Dette er genseren som skiller seg litt ut, med sin skjorte-aktige fasong og krave, og man føler seg like velkledd som komfortabel når man har den på seg.

Vesten

Vesten er så populær for øyeblikket, og det er ikke uten grunn! En vest er et praktisk og behagelig hverdagsplagg som passer over det aller meste, og holder godt på varmen på kalde dager. Akkurat nå er høstens vester tilgjengelig i mørkeblå, rødbrun og olivengrønn.

Se hele cashmere-kolleksjonen her, eller les mer om vår produksjon av kles- og strikkekolleksjoner her.