Elisabeth

Til daglig jobber Elisabeth i en ganske annerledes bransje enn vår, med brystkreftrammede mennesker i Brystkreftforeningen. Engasjementet hos de hun arbeider for, og støtten de som er brystkreftrammet gir hverandre har en sterk dimensjon av håp i seg. «Vi mennesker trenger hverandre, særlig når sykdom og andre livsutfordringer rammer», beskriver hun. Det tar ikke lang tid før en merker Elisabeths omsorgsfulle og varme vesen som vi synes skinner gjennom i bildene.


Elisabeth bor på St. Hanshaugen i Oslo, og er glad i filmer, bøker, teater, opera, byens fine parker – særlig i fine stunder med venner. Hun er aktiv i Tøyenkirken, som er en del av Kirkens Bymisjon, med deres hverdagsmesser og andre aktiviteter. Utenom Oslo-bydelen er hennes absolutte favorittsted på jorden Roma – der er hun glad for å tilbringe noen dager når hun kan.

Her har Elisabeth på seg India skjorte i hvit mix

På spørsmålet om hvorfor hun kunne tenke seg å være med oss og ta bilder, svarer hun helt enkelt: «Jeg tenkte det ville være gøy!» og forteller at det var en fin tanke å kunne være med og vise fine klær fra et konsept med solide verdier, noe vi selvfølgelig gleder oss veldig over å høre. «Jeg likte idéen om ulike damer i ulike aldere som skulle se mest mulig naturlige ut – helt vanlige damer,» sier hun. Men Elisabeth vurderte egentlig å trekke seg, fordi hun er i gjenopptrening av hofte og rygg, som medfører at hun ikke er like bevegelig og stabil som vanlig. «Jeg gjorde ikke det, nettopp fordi jeg var trygg på at det aller viktigste var å vise meg slik jeg er.»

«Det var så inspirerende og få innsikt i hvordan hardt arbeid og utholdenhet, det å være tro mot ideer og solide verdier, også når det røyner på, har preget arbeid og utvikling helt fra starten. Det var interessant og høre om produksjonsrekke og verdikjede, nærmest fra tråd til ferdig plagg. Jeg oppfatter at alle som jobber hos dere gjenspeiler gode verdier og vennlighet  – det opplever jeg også som kunde i butikken.»


Elisabeth sier at det hun liker mest med Stories by Kine er kvaliteten, og nesten viktigere: «Jeg er ganske juicy i størrelsen og dere har klær til meg, til de som er større enn meg, til små damer og alle i mellom.» Hun er aller mest glad for skjortene i ulike farger og mønstre da hun synes de sitter finest på kroppen når de skjuler og fremhever på de rette stedene.