Eleganse fra dag til kveld

I en travel hverdag er det gull verdt å ha plagg som en kan slenge på seg og føle seg stilfull og vel med én gang. Når Kine utvikler kolleksjoner og velger ut hvilket tilbehør som skal følge med til den kommende sesongen, er det alltid med tanke på at det skal føles komfortabelt, praktisk og at en skal glede seg over å bruke plagget eller tilbehøret. I ekte italiensk ånd er det alltid et pluss hvis plaggene kun trenger et lite touch av styling fra dag til kveld, for at du kan tre ut på gaten og være klar for mer pyntede anledninger. Her har vi samlet en oversikt over høstens essensielle plagg som kan kles opp og ned avhengig av tid og sted.

Dressen

En god dress er en selvfølge i de fleste italienske kvinners garderober. Den sorte, grå eller blå dressen skuffer aldri; men en chic dress i kordfløyel er virkelig en tidløs variant man føler seg litt ekstra spesiell i. en god blazer skal i våre øyne ha en nett silhuett og forme overkroppen pent, samtidig som den skal være bevegelig og komfortabel å ha på seg. Buksene har gjerne en rett fasong eller litt sleng for å skape en elegant silhuett.

Den lille sorte

Enhver kvinne lærer og erfarer ganske tidlig at “den lille sorte” er et essensielt plagg i garderoben. Den nye Salerno-kjolen ble umiddelbart en favoritt med sin generøse passform og behagelige kvalitet. Det er imidlertid ikke alltid det frister å gå i kjole – eller kanskje du ikke er en “kjole-person” – så i år har vi laget et sett som kan være et lettvint alternativ til den lille sorte. Bari bluse og Easy bukse er et sett i den samme rene, tynne ullen som Salerno kjole. Det er nettopp dette stoffet som gir både kjolen og settet den luksuriøse følelsen, ved at det faller flatterende og elegant mot kroppen og ikke gir en ekstra vid silhuett. Blusen Asti kan gjerne kombineres med sorte bukser som et sett, for eksempel Valentina. Mange er allerede frelst av disse alternativene, så her kan det være lurt å være tidlig ute.

Skjørtet

Dersom du liker å mikse og matche med underdeler og overdeler, kan et elegant skjørt gi antrekket det lille ekstra. Bytt ut buksen med et skjørt og et par pene strømper, og du er med ett litt mer pyntet. Vi er opptatt av av skjørtet skal ha en flatterende fasong og føles litt strammende – derfor introduserer vi gjerne A-fasong med en vid linning. Og lommer, selvfølgelig… Blant våre skjørt kan du velge mellom sort eller grått, eller la deg inspirere av de litt annerledes stoffene, som en Chanel-inspirert tweed, babycord eller ruter.

Den perfekte kåpen

Det å lage kåper, er en kunst. Den minste lille endring gjør at kåpen med ett får et helt annet uttrykk; enten det er plassering av en lomme eller størrelsen på slaget, som gjør at kåpen plutselig for lite pyntet, for maskulin, for hverdagslig, og så videre. Etter noen år med utvikling har Kine endelig sagt seg mer enn fornøyd med kåpen Mara, som er vår tolkning av kåpen som kler enhver anledning. I høst finnes Mara i mørkeblå bouclé samt sort og kamelbrun cashmere. De to sistnevnte er svært eksklusive stoffer, og koster derfor litt mer.

En siste touch

Tilbehøret er altså kronen på verket! Selv om plaggene skal snakke for seg selv, føles det stas å ta på seg et par nydelige øredobber og følge opp med en spesiell veske. Ta en titt på alt vi har av bijouteri, eller sjekk ut alle vesker for å se enda fler produkter du kan bruke til å style antrekket.