Betingelser

Nettbutikken www.storiesbykine.com eies og driftes av IDEA DESIGN AS, registrert på Eckersbergs gate 35, 0266 Oslo med organisasjonsnummer NO912328368.

Selskapet utvikler og produserer klær til kvinner og menn. Alle priser er å forstå inklusive mva.

Vennligst vær oppmerksom på at dersom du befinner deg i utlandet eller du er knyttet opp til en server med utenlandsk opprinnelse, vil prisene som oppgis på sidene være eksklusive mva.

Våre sider benytter informasjonskapsler for å tilby deg en best mulig skreddersydd online opplevelse.

Betalingsmetode
Stories by Kine nettbutikk er du velkommen til å trygt og enkelt, betale med kredittkort gjennom DIBS Easy.

DIBS - Payments made easy

Kredittkort
Aksepterte kredittkort er Visa og MasterCard.

Frakt
Vi tilbyr fri frakt og retur til våre kunder bosatt i Norge. For internasjonal frakt i Europa og EU samarbeider vi med DHL.

For frakt til land utenfor EU kan en ekstra kostnad for toll påløpe.

DHL forbeholder seg retten til å vurdere en tilleggsavgift for en pakke som etter eget skjønn krever spesiell håndtering.

Fraktkostnader
Norden, EU og Sveits: NOK 250 per forsendelse

Levering og shipping
Når du har bestilt en vare i nettbutikken vår, vil du få en ordrebekreftelse sendt til e-post adressen du oppgir. Normal leveringstid innen Norge er 1-3 virkedager. Normal leveringstid internasjonalt er 3-8 virkedager.

Feil med leveransen
Skulle du mot formodning motta en forsendelse med feil, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få korrekte varer.

Skade på leveransen
Er du uheldig så kan det oppstå skader på pakken din på vei til deg. Hvis dette skulle skje, kontakt oss så skal vi hjelpe deg med å få tilsendt nye varer.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Vennligst benytt vedlagte returemballasje og returskjema. Retur frakt blir betalt av oss. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Angrerettskjema
Angrerettskjema kan lastes ned her.