Betingelser

Nettbutikken www.storiesbykine.com eies og driftes av IDEA DESIGN AS, registrert på Odinsgate 10, 0266 Oslo med organisasjonsnummer NO912328368.

Selskapet utvikler og produserer klær til kvinner og menn. Alle priser er inklusive mva. Vær oppmerksom på at dersom din server er registrert i utlandet, og du befinner deg i Norge, vil alle priser vises eks mva. Vennligst vær oppmerksom på at dersom du befinner deg i utlandet eller du er knyttet opp til en server med utenlandsk opprinnelse, vil prisene som oppgis på sidene være eksklusive mva.

Våre sider benytter informasjonskapsler for å tilby deg en best mulig skreddersydd online opplevelse.

Betalingsmetode
I Stories by Kine nettbutikk er du velkommen til å trygt og enkelt, betale med  KLARNA, Vipps eller PayPal.

KLARNA
Opprett en konto på Klarna og velg mellom å betale med en gang, eller innen 14 dager. For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Vipps
Vipps gjør det enkelt å betale med én gang og du får tilgang til kvittering direkte i appen.

PayPal
En sikker betalingsmetode som krever innlogg og et lagret kort.

Det er lurt å sjekke mail-innboksen etter at kjøpet er gjennomført. Finner du den ikke, bør du se om den har havnet i uønsket. Ta kontakt med oss hvis du behøver hjelp.

Frakt
I Norge sender vi med Posten. Utenfor Norge sender vi med DHL. Se informasjon og priser for frakt ved utsjekk.

Levering og frakt
Når du har bestilt en vare i nettbutikken vår, vil du få en ordrebekreftelse sendt til e-post adressen du oppgir. Normal leveringstid innen Norge er 1-3 virkedager. Normal leveringstid internasjonalt er 3-8 virkedager.

Feil med leveransen
Skulle du mot formodning motta en forsendelse med feil, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få korrekte varer. Utgifter i forbindelse med dette, dekkes av oss.

Skade på leveransen
Er du uheldig og det oppstår skader på pakken din på vei til deg, kontakt oss så skal vi hjelpe deg med å få tilsendt nye varer.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Salgsvarer byttes ikke.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Vennligst benytt vedlagte returemballasje og returskjema. Retur må dekkes av kunden selv. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Angrerettskjema
Angrerettskjema kan lastes ned her.