Betingelser

Nettbutikken www.storiesbykine.com eies og driftes av IDEA DESIGN AS, registrert på Eckersbergs gate 35, 0266 Oslo med organisasjonsnummer NO912328368.

Selskapet utvikler og produserer klær til kvinner og menn. Alle priser er inklusive mva. Vær oppmerksom på at dersom din server er registrert i utlandet, og du befinner deg i Norge, vil alle priser vises eks mva.

Vennligst vær oppmerksom på at dersom du befinner deg i utlandet eller du er knyttet opp til en server med utenlandsk opprinnelse, vil prisene som oppgis på sidene være eksklusive mva.

Våre sider benytter informasjonskapsler for å tilby deg en best mulig skreddersydd online opplevelse.

Betalingsmetode
Stories by Kine nettbutikk er du velkommen til å trygt og enkelt, betale med kredittkort gjennom DIBS Easy.

DIBS - Payments made easy

Kredittkort
Aksepterte kredittkort er Visa og MasterCard.

Vipps
Vipps er superenkelt og du får tilgang til kvittering direkte i app´en.

Faktura
Velger du faktura som betalingsmåte er det vår samarbeidspartner DIBS som har ansvar for å følge opp betalingen. DIBS bruker dine personopplysninger til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestilingsdetaljer og lignende. Vær oppmerksom på at du mottar fakturaen på e-post, det er defor vikitg at du taster inn riktig e-postadresse.

Det er lurt å sjekke innboksen etter at kjlpet er gjennomført. Finner du den ikke, bør du se om den har havnet i uønsket.

Frakt
Det tilkommer fraktavgift på kr 99,- på alle bestillinger innen Norge på under kr 1500,-. Varene vil da bli sendt til nærmeste hentested for utlevering der. Ved ønske om hjemlevering til privatadresse øker avgiften til kr 150,-. For internasjonal frakt i Europa og EU samarbeider vi med DHL.

For frakt til land utenfor EU kan en ekstra kostnad for toll påløpe.

DHL forbeholder seg retten til å vurdere en tilleggsavgift for en pakke som etter eget skjønn krever spesiell håndtering.

Fraktkostnader
Norden, EU og Sveits: NOK 250 per forsendelse

Levering og shipping
Når du har bestilt en vare i nettbutikken vår, vil du få en ordrebekreftelse sendt til e-post adressen du oppgir. Normal leveringstid innen Norge er 1-3 virkedager. Normal leveringstid internasjonalt er 3-8 virkedager.

Feil med leveransen
Skulle du mot formodning motta en forsendelse med feil, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få korrekte varer. Utgifter i forbindelse med dette, dekkes av oss.

Skade på leveransen
Er du uheldig og det oppstår skader på pakken din på vei til deg, kontakt oss så skal vi hjelpe deg med å få tilsendt nye varer.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Vennligst benytt vedlagte returemballasje og returskjema. Retur må dekkes av kunden selv. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Angrerettskjema
Angrerettskjema kan lastes ned her.