Bedtime stories

Med alle de timene vi tilbringer til sengs eller tusler rundt i hjemmet, skulle det bare mangle at stoffene vi har mot huden føles supermyke og at vi virkelig gleder oss til å krype under dyna når det lakker og lir mot kveld. For det er mye glede i behagelig natt- og sengetøy. I vår bedtime story er superhelten bomull i forskjellige slag; batiste bomull, bomullstwill, en herlig miks av bomull og ull, og sist men ikke minst, sengetøyet i egyptisk bomull som er blant den fineste kvaliteten man får tak i, og med det kan vi garantere at det aldri blir sengetøyet det klages på…

Nattøyet

Nattskjorte med krave

Nattskjorten med krave er laget av bomullstwill. Det betyr at stoffet er vevd diagonalt og er et mer kompakt stoff, men som fremdeles føles lett og sval mot kroppen. De som allerede har opplevd den sier at de helst skulle gått rundt i denne nattskjorten dagen lang.

Nattkjole

Nattkjolen med stropper i batiste bomull er luftig og lett, og helt enkelt nesten som å ikke ha på seg noe som helst. Bruk den hele året, og kast en morgenkåpe over om du skulle bli litt kjølig.

Nattskjorte uten krave

For de som liker å føle seg mer tildekket, men fremdeles ønsker den letteste bomullen har vi nattskjorten uten krave i batiste bomull.

Morgenkåpen

En god start på dagen er å kle seg i en lett, men lun morgenkåpe, og som gjerne er av den litt gammeldagse typen. Morgenkåpen vår er laget i ullflanell fra Portugal og er enkel, klassisk og aldersløs for de som måtte sette pris på det.

Sengetøyet

Hva er det vi egentlig ser etter i sengetøy? Hva får oss til å glede oss på barnslig vis når det er nyskiftet på sengen? Det er to ting. Selve følelsen det gir å ha stoffet mot huden, og hvilken opplevelse det gir bare å se på det. Vi mener vi er så sære på dette etterhvert at vi skiller godt og ikke så godt sengetøy fra hverandre bare ved å se på det. Vi ser om vi har lyst til å legge oss i det eller ikke.

For oss skal sengetøyet være helt matt, men ikke trått. Vi ønsker likevel at det skal gli over oss på et vis, men samtidig bør det ikke være for glatt. Å kombinere dette er det noen få her i verden som klarer. De som imidlertid klarer det befinner seg som regel i Portugal. Så dit dro vi.

Initialer

Vi syr initialer på nattøyet eller sengetøyet ditt hvis du ønsker. Det gir et ekstra personlig, unikt, og ikke minst, ekslusivt preg! For å drømme deg bort i natt- og sengetøy kan du klikke deg inn her.